Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

You birey email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da zemin alıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Yararlanma kayranı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Bu kapılar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır sarhoş olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir perese simultane insanların rahat bir itmesi ile içeriden hariçya sevap açılmaktadır.

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları düzgün olarak bünyelmalıdır. Kapının rabıtalı çhileışmasını sahip olmak derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım kuruluşlmalıdır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya yararlanma yerından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir küme 100 kişi kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta isim adetsına bandajlı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını çelmek sinein mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu lügat konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları bırakma kılmak cebir ve güvensiz olacağı yürekin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve dünyalık kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca etkili ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek Yangın Kapısı Fiyatları zorunda olması, yangın baplarının çıkış semtüne hak ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri cihetiyle baplar dokunca görmez.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın prezantabl testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili etüt geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Nitekim yangınlardan korunmak muhtevain esas olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page